BROVIG MASKINER

Have/park/ATV

Forhandler

Brovig Maskiner Aps forhandler en række førende mærker af have/park maskiner, såsom Cub Cadet Denmark, Echo. Disse maskiner dækker behovene for både private og professionelle have- og parkanlæg, herunder plæneklippere, hækkeklippere og motorsave.

Brovig Maskiner aps forhandler et program af atv maskiner fra ACCESS ATV, som har et stort program med traktorplader og off road maskiner til alle formål

Cub Cadet

Uanset om du er på udkig efter en stærk plæneklipper, har brug for en motordrevet hjælper i haven eller blot ønsker at udvide dit nuværende sortiment med et praktisk tilbehør – vil du være sikker på at finde lige hvad du har brug for med Cub Cadet.

HAVETRAKTOR

Force Series
Perfekt løsning til alle dem, der har en stor have og derfor kræver en plæneklipper med større kraft og udholdenhed. De, der er på udkig efter en løsning i top-klasse, som tilbyder tilstrækkelig med kraft og ydeevne og som optimalt opfylder deres øgede krav.

Echo

Er du på udkig efter pålideligt haveudstyr af høj kvalitet til udendørs brug i haven? Så er ECHO det rette mærke for dig. ECHO har et bredt udvalg af produkter, lige fra motorsave og trimmere til blæsere og hækkeklippere.